Értesüljön a legújabb pályázatokról,
iratkozzon fel hírlevelünkre:

Pályázati felhívások módosulása

A 2016. április 15-én megjelent Magyar Közlöny több pályázati felhívással kapcsolatos határozatot is tartalmaz, egyéb törvényi, rendeleti megjelenések mellett. Előbbiek főleg névváltozáshoz, keretösszeg bővítéshez, illetve megjelenési dátumhoz köthető információk.

Többek között a GINOP (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program) bizonyos kiírásaival kapcsolatosan jelentettek meg módosításokat, újdonságokat. Elsősorban a szervezetek K+F+I tevékenységeihez tartozó, illetve jogszerű foglalkoztatás támogatásokról találhatunk információkat.

Bár a mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése, kapacitásbővítő beruházásainak támogatása, valamint piaci megjelenésének támogatása -,amely felhívásokra benyújtandó pályázat megírásában cégünk segíteni tud – és az ezekkel kapcsolatos hírek nem jelennek meg a Magyar Közlöny oldalain, mint korábban tájékoztattuk az olvasókat, nyár elejére azok újranyitása is várható.

A GINOP egyes kiírásain kívül határoztak még a MAHOP (Magyar Halgazdálkodási Operatív Program), KÖFOP (Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program) és VEKOP (Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program) felhívásairól, illetve épületenergetikai fejlesztésekről, és nagyvállatok munkahelyi képzés projektjeiről is.

Az aktuális hírekről és a felmerülő változásokról folyamatosan tájékoztatjuk Önt, illetve ha kérdése merült fel, keressen minket elérhetőségeinken!